Onze Kavels - Eigen grond en huis in Suriname op vruchtbaar gebied

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze Kavels

 
Rustig wonen met stedelijke allure!
 
Ideaal Wonen in een rustieke omgeving, en dan nog alle gemakken binnen handbereik? Dat kan, in deze heerlijk omgeving met alle gemakken en voorzieningen binnen 5 minuten afstand. Tussen Tout Lie Faut en Centrum Lelydorp liggen de bouwkavels van Happy Home. Hier kunt u wonen in een oase van rust in een natuurrijke omgeving, waar u elke ochtend met plezier ontwaakt en geïnspireerd de dag begint.
 
 

Dichtbij Centrum Lelydorp en Paramaribo Centrum
 
Vijf minuten naar Centrum Lelydorp en 15 minuten richting Paramaribo. Op Lelydorp bevinden zich talloze winkels, restaurants, banken, sportcentra, middelbare scholencomplex, een grote markt en allerlei andere vermakelijkheden z.a. Casino, Botanische vlindertuin etc. Wilt u naar Paramaribo centrum? Dan kunt u via de Tout Lie Faut kanaalweg en de Highway snel en filevrij rijden!
 
 

Betegelde wegen
 
Anders dan andere projectontwikkelaars en verkavelingsprojecten hebben wij ervoor gezorgd dat alle bouwkavels van te voren beschikken over betegelde wegen en andere nutsvoorzieningen, zodat de klant weet waar die aan toe is, en niet achteraf na de koop hoeft te gaan vragen wanneer de wegen nou eens eindelijk verhard worden.
 
 

Degelijk afwateringssysteem
 
Behalve het relatief hoog gelegen landschap waarop de bouwkavels gesitueerd zijn, zijn er allerhande maatregelen getroffen om het afwateringsnetwerk dusdanig uit te rusten dat bij normale regenval het project droog blijft.
 
 

Partners
 
Financiering nodig voor aankoop van Vastgoed?
 
De Surinaamse Bank, DSB
 
Bouw en-Civieltechnische werken tegen de meest concurrerende tarieven in Suriname
 
Bouw en Infra N.V.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu